RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cât de strânsă e lupta pentru Capitală și pe cine ar avantaja retragerea lui Piedone | ANALIZĂ

Nicuşor Dan şi Cristian Popescu Piedone sunt pe primul loc în douǎ sondaje publicate în aceeaşi zi, care prezintǎ cifre total diferite. Singurul punct comun este locul 3, unde este plasat candidatul Coaliției, Cǎtǎlin Cîrstoiu, însǎ cu o diferențǎ de 10%. Analiştii spun însǎ cǎ adevǎrata luptǎ se va da în campania electoralǎ.

Rezultatele din sondaje plasează doi candidați ăe pprimul loc pentru primărie FOTO Colaj / Mediafax

Rezultatele din sondaje plasează doi candidați ăe pprimul loc pentru primărie FOTO Colaj / Mediafax

Un sondaj realizat de Avangarde la comanda Digi24 arată că actualul primar de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, ar câștiga Primăria Capitalei cu 44% din voturi, fiind urmat de Nicușor Dan, cu 27%, și de Cătălin Cîrstoiu, cu 16%.

  

O altǎ cercetare sociologicǎ, realizatǎ de Sociopol la comanda PSD-PNL, arată că Nicușor Dan, susținut de Alianța Dreapta Unitǎ (USR, PMP și Forța Dreptei), ar câștiga un nou mandat cu un procent de 34%. Candidatul PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu, este plasat pe cel de-al treilea loc în intenția de vot, cu 26%, după Cristian Popescu Piedone, care se situeazǎ la 30%.

Astfel, cele două sondaje publicate în aceeaşi zi nu numai că plasează doi candidați diferiți pe primul loc, dar prezintă și un rezultat cu o diferență de 10 procente pentru noul intrat în cursǎ.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Emmanuel Macron a fost huiduit şi fluierat de public în timpul ceremoniei de deschidere a Cupei Mondiale de rugby

Redacția

Bode: Dacă rămânem la 18 ministere, UDMR va avea două și vicepremier, PNL – opt ministere, vicepremier și secretar general, PSD – opt ministere, premier, vicepremier și șeful cancelariei / E decizia UDMR dacă stă la masă sau nu

Redacția

Nicolae Ciucă, reacție vehementă în cazul de dopaj al Simonei Halep

Redacția
Încarcă...