RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Cât câștigă NewsPascani.com din publicitatea per click și cât câștigă Orizontul!

De câteva zile îmi vine să mor de râs de cum minte Cojocaru Cătălin de la Orizontul că respectiva publicație ar avea mai mulți vizitatori decât NewsPascani.com.

  

Acesta compară datele furnizate de CMS-ul său (WordPress) cu datele înregistrate de Trafic.ro pentru NewsPascani.com. E ca și cum ai susține că auditul intern e mai eficent decât cel extern. Ca și exemplu NewsPascani.com avea pe un sistem de contorizare similar (CMS Joomla) trafic dublu față de ce înregistra Trafic.ro și asta pentru că respectivul modul înregistrează toți roboții care-ți vizitează site-ul.

Trafic.ro și alte multe portale de audiență nu fac acest lucru tocmai pentru a prezenta un audit cât mai corect. Pe nimeni nu interesează câți roboți intră pe site-ul tău ci câți utilizatori aleg să-ți viziteze pagina, pentru că aceștia reprezintă potențialii clienți pentru firmele ce cumpără spațiul publicitar pe portalul tău.

Mai hazliu a fost când Cojocaru Cătălin s-a plâns că el a câștigat în trei ani de zile doar 100 de dolari, în total, din publicarea anunțurilor automate de tip AdSense. Din acest motiv Cojocaru susține că publicația sa nu mai vinde publicitate separat, per click, ci doar ca bonus la contractele cu televiziunea sa.

NewsPascani.com câștigă din plata la click având contracte semnate cu Google pentru AdSense și cu S.C. Conversion Marketing S.R.L. pentru Profitshare. Astfel lunar încasează aproximativ 250 de euro pentru click-urile date pe bannere și pe cumpărăturile făcute după accesarea acestora. Comparația cu cei 100 de dolari în trei ani de zile cât a încasat Orizontul, conform spuselor lui Cojocaru, este hilară.

Menționăm că cei care doresc publicitate pe NewsPascani.com o pot face nici o problemă. Prețurile pentru astfel de servicii sunt atractive, ele fiind calculate pentru difuzarea zilnică a bannerului sau pentru numărul de accesări al acestuia.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Prosperitate? Normalitate?

Răzvan Grecu

Cojocaru de la TV Bit sare să-l albească pe primar: Aderarea la ARSACIS a fost adoptată ilegal!

Răzvan Grecu

Rahatul electoral a început să pută!

Răzvan Grecu
Încarcă...