NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Dumnezeu, DNA, Zorro, ApaVital și Pantazi

Vineri, am aflat cu stupoare că primarul Dumitru Pantazi, oprit fiind de cetățenii de la ultimele blocuri debranșate de operatorul ieșean de apă-canal, a enunțat în câteva cuvinte esența crezului său în ApaVital: „Puteți să faceți plângere și la Dumnezeu, că ApaVital tot rămâne în Pașcani”. Deloc descurajați cetățenii au apelat pe moment la Zorro, ce se pare că nu se află în relații foarte bune cu primarul și a rezolvat problema apei.

Dincolo de divinitate și personaje legendare, realitatea ne demonstrează încă o dată că Pantazi are o agendă diferită de ce a cetățenilor și că nimeni și nimic nu pare să-l facă să se răzgândească din proiectul său cu ApaVital. La întâlnirea cu oamenii, atunci când a rostit replica redată mai sus primarul a răspuns cu îngâmfare cetățenilor ce-l informaseră că au depus câteva sute de plângeri la DNA.

  

Nu l-a interesat nicio secundă pe primarul Pantazi că sunt oameni paralizați, că sunt copii, că sunt bătrâni în acele blocuri rămase fără apă, singura sa problemă a fost să proclame că ApaVital este intangibilă chiar și-n fața lui Dumnezeu. Iar el, șeful urbei, știe acest lucru, în timp ce prostimea habar nu are și se agită fără sorți de izbândă!

Totuși, în trei localități din județul Bacău problema apei a fost rezolvată de autoritățile locale fără a stârni tulburări sociale, iar Dumnezeu nu s-a opus. De 7 ani este situația de la Moinești, Buhuși și Târgu Ocna. În acest timp localitățile au beneficiat de fonduri europene de zeci de milioane de euro și cetățenii de contracte individuale. O fi un alt Dumnezeu acolo sau alți primari?!

Aroganța și cinismul lui Pantazi față de cetățeni și de problemele comunității îl descalifică din funcția de mandatat al poporului în realație cu celelalate instituții ale statului. Dacă o decizie definitivă a judecătorilor față de problemele penale ale lui Pantazi se va produce cel mai devreme în 2017, condamnare politică a fost semnată deja și se va lua act de ea în luna iunie din anul 2016.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Rahatul electoral a început să pută!

Răzvan Grecu

Cât câștigă NewsPascani.com din publicitatea per click și cât câștigă Orizontul!

Răzvan Grecu

Pantazi – Zanet – Nedelcu au tranformat Primăria într-o fortăreață! Presa incomodă trecută pe „lista neagră”!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site