NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Prima mare realizare a lui Dumitru Pantazi

De un an de zile de când este primar, Dumitru Pantazi nu a arătat că are de ce să fie apreciat de pășcăneni. Nu a făcut nimic palpabil, la vedere. Un pic de asfalt și un echilibru bugetar pe care nimeni, în afara edililor, nu-l apreciază la adevărata valoare.

Am rămas surprins astăzi de o inițiativă a primarului cu adevărat importantă pentru pășcăneni, vitală chiar și nu aș exagera cu nimic. Este vorba despre amenajarea noului cimitir, în spatele Școlii nr.2 din Fântânele, care, se pare, se află pe ultima sută de metri. Pantazi a cerut astăzi consilierilor locali să aprobe demolarea unei clădiri părăsite în care pe vremuri funcționase o grădiniță.

  

Prin această măsură se va reuși să se facă o cale de acces către un teren al municipalității destinat pentru amenajarea unui cimitir. Un cimitir atât de necesar comunității și pe care sper ca administrația să-l amenajeze anul viitor.

Păcat ca această inițiativă a fost trecută cu vederea de ceilalți colegi din presă. Pe lângă critici un primar are nevoie din când în când și de aprecieri, mai ales când e pe cale să realizeze ce nu au făcut alți doi primari înaintea lui!  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Aroganță pe bani publici și onoarea unei demisii

Răzvan Grecu

Transhumanța locurilor de joacă

Răzvan Grecu

Viceprimarul Vasile Axinte dă vina pe funcționarii Primăriei pentru incompetența sa! Şi-a albit din nou imaginea la Bit TV!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site