RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Casa Albă este la curent cu atacul asupra Consulatului iranian din Siria și critică o lege adoptată de Knesset /Iranul AMENINȚĂ Israelul

Președintele SUA, Joe Biden, este la curent cu informațiile despre atacul aerian asupra Consulatului iranian din Damasc, atribuit Israelului, iar Administrația de la Washington analizează situația, în contextul în care Teheranul a amenințat cu o ripostă ”dură”.

Întrebată, în cursul unei conferințe de presă, despre bombardamentul israelian care a vizat Consulatul iranian din Damasc și dacă Statele Unite au fost înștiințate în avans despre atac, Karine Jean-Pierre, purtătoarea de cuvânt a Președinției SUA, a declarat că situația este analizată.

”Sunt la curent cu informațiile din presă, echipa noastră le verifică, nu am de gând să mă pronunț anticipat, dar, în mod evident, sunt la curent cu informațiile, echipa noastră le analizează. Nu voi comenta mai mult”, a afirmat Karine Jean-Pierre.

Avioane militare israeliene au atacat, luni, sediul Consulatului Iranului din capitala Siriei, Damasc. Clădirea a fost distrusă, iar numeroase imobile din apropiere au suferit daune considerabile. Cel puțin opt persoane au fost ucise, printre care se numără trei comandanți din cadrul Gardienilor Revoluției.

  

Iranul amenință Israelul cu o ripostă ”dură”

Administrația de la Teheran a confirmat moartea lui Mohammad Reza Zahed, un comandant al Forței Quds, din cadrul Gardienilor Revoluției din Iran.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Miliardarul japonez care a decolat miercuri către Staţia Spaţială Internaţională spune că vrea să joace golf în spațiu

Redacția

Ministrul francez al Apărării: Franţa, pregătita să trimita sute de militari în România

Redacția

Poliția americană l-a arestat pe autorul atacului armat din Chicago, soldat cu 6 morți și aproape 30 de răniți

Redacția
Încarcă...