NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

O scrisoarea secretă a Reginei Elisabeta a II-a este ascunsă într-un seif în Australia. Când va putea fi deschisă

O scrisoare scrisă de fostul monarh britanic, regretata Regină Elisabeta a II-a, care se află ascunsă într-un seif din Australia, nu poate fi deschisă decât peste 63 de ani.

Scrisoarea Majestății Sale a fost scrisă pentru locuitorii din Sydney și este păstrată în secret într-una dintre clădirile istorice ale orașului, Queen Victoria Building. Scrisoarea se află în clădirea respectivă de aproape 36 de ani.

Regina a scris biletul în noiembrie 1986, cu ocazia unei vizite de stat în Australia, scrie Mediafax.

Căutând o destinație de vacanță pe Google Maps, elevul din imagine a găsit „o gaură către centrul Pământului” Fotograful care a surprins ultimele imagini cu Regina Elisabeta dezvăluie conversația cu regretata suverană britanică

  

11 Sep, 16:17 | Știri externe

Advertisements

Australia, monarhie sau republică? Premierul Anthony Albanese: ”Acum este momentul să-i aducem un omagiu defunctului monarh”

11 Sep, 14:40 | Știri externe

Aparent, nici măcar personalul apropiat al Reginei nu știe ce a fost scris pe bilet, în afară de instrucțiunile stricte de pe față care declară când ar trebui să fie deschis.

Scrisoarea semnată de regină este adresată Lordului Primar al orașului Sydney, Australia.

În instrucțiunile scrisorii se arată: „Salutări. Într-o zi potrivită care va fi aleasă de dumneavoastră în anul 2085 d.Hr. vă rog să deschideți acest plic și să transmiteți cetățenilor din Sydney mesajul meu pentru ei”, potrivit ladbible.

Advertisements

Clădirea a fost deschisă pentru prima dată în 1898 și a fost numită în onoarea Jubileului de Diamant al reginei Victoria.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Supermarketurile din Marea Britanie se confruntă cu mari probleme de aprovizionare. Produsele esențiale lipsesc de pe rafturi

Redacția

Maia Sandu, primul președinte al Republicii Moldova care va susține un discurs în Parlamentul European. Liderul de la Chișinău a zburat la Bruxelles cu o cursă low-cost

Redacția

Rusia a blocat accesul la Twitter și YouTube pe teritoriul țării, la scurt timp după ce a interzis Facebook

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site