NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Carambol pe strada Grădiniței. Trei mașini s-au ciocnit din cauza neatenției

Accident rutier astăzi pe strada Grădiniței, în fața fabricii Proinvest. Șoferul unui autoturism marca Volkswangen Golf a staționat neregulamentar pe sensul de mers spre Iași.

Un alt șofer care circula la volanul unei mașini de teren în aceeași direcție a oprit, întrucât nu putea depăși din cauza mașinilor care veneau de pe contrasens.

În acest timp un alt șofer al unui autoturism marca Logan care circula pe podul peste pasajul de calea ferată a observat târziu celelalte două mașini oprite în fața sa. A încercat să frâneze, dar nu a mai reușit să oprească mașina.

  

În urma tamponării, mașina de teren a fost împinsă în autoturismul staționat. Din fericire, nu au existat victime omenești. Cea mai șifonată mașină a fost autoturismul marca Logan care avea partea din față distrusă în proporție mare.

La fața locului a sosit și un echipaj de poliție care continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Coș de fum necurățat, pericol pentru o familie din Heci

Teona Gherasim

Magazinul Altex de pe esplanadă a fost spart. Hoții purtau cagule

Oana Cordoneanu

ACŢIUNE A POLIȚIEI PENTRU PREVENIREA COMERŢULUI ILICIT. Bărbat depistat când distribuia la o societate comercială, produse alimentare fără a avea documente

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site