NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Candidații PSD la primării, stabiliți prin sondaj. Numele se vor afla pe 15 februarie

Partidele au profitat de ziua de 24 ianuarie pentru a organiza diverse evenimente cu militanţii din teritoriu. Liderii social-democraţii au avut o întâlnire cu primarii din judeţ, iar, la sfârşitul acesteia, secretarul general Paul Stănescu a confirmat că edilii au avut un lung de reproşuri la adresa conducerii centrale. „Au fost multe reproşuri. La nivel central s-au făcut greşeli, începând cu Liviu Dragnea. Electoratul ne-a taxat. Primarii ne-au reproşat că nu am luat cele mai bune decizii“, a declarat Stănescu.

Secretarul gene­ral al PSD a mai spus că toate organizaţiile social-democrate din judeţ trebuie să nominalizeze candidaţii la primării până pe 15 februarie. În municipiul Iaşi, şeful PSD Maricel Popa a susţinut că este în lucru un sondaj în care ar fi incluse nu mai puţin de 18 persoane: parlamentari, consilieri şi lideri ai filialei. Tot un sondaj pregătesc şi liberalii pentru nominali­zarea candidatului la Primărie. Întrebat de o potenţială candidatură a lui Mihai Chirica din partea PNL, şeful liberalilor Ludovic Orban a răspuns scurt: „Vorbim după realizarea sondajului de opinie“. 

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Europarlamentarul Ivan vine mâine la Pașcani, la invitația senatorului Constantinescu, să se întâlnească cu primarii din Colegiul 3

Marius Parteni

Se strânge lațul? Candidatul PSD la Primărie dă semne de disperare

Redacția

PSD Iaşi se zguduie din temelii. Lupu nu candidează, cărţile se fac pentru Cîtea

Redacția
Încarcă...