NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Tupeu de funcționar! Săptămâna trecută a demisionat din Primărie, săptămâna aceasta s-a înscris la concurs pentru a reveni în instituție!

Ieri, 22 iulie, a avut loc proba de selecție a dosarelor pentru concursul  organizat de Primăria Municipiului Pașcani în vederea ocupării unei funcţii publice de execuţie vacante de inspector, grad profesional principal din cadrul Compartimentului Sport, Culturǎ și Culte.

În urma rezultatului, afișat pe site-ul Primăriei, din cei trei canidați înscriși au fost admiși doar doi, celălalt fiind declarat respins deoarece nu îndeplinea condiția de 5 ani vechime.

Surpriza esta dată însă de numele unuia dintre cei doi candidați ale căror dosare de participare la concurs au fost admise. Este vorba despre Costel Arseni, fost funcționar public în cadrul Compartimentului de Monitorizare al Serviciilor Publice. Acesta a demisionat din această funcție în urmă cu câteva zile, lăsând Primăria fără om pe acest post. Atribuțiile acestuia au fost delegate de primarul Municipiului către administratorul public Claudiu Bodoașcă.

Celălalt candidat admis este Radu Ifrim, care până în prezent lucrează la Clubul Copiilor, filiala Pașcani.

  

Proba scrisă a concursului va avea loc pe data de 9 august. Ulterior, dacă cel puțin unul dintre candidați va promova această probă, se va organiza interviul.

Advertisements

Related posts

Primăria Pașcani: Spații comerciale și terenuri scoase la licitație

Iulia Atodiresei

Calvarul locuitorilor de pe strada Nicolae Iorga se va sfârși la toamnă

Ema Roman

Un grup de cetățeni din Lunca solicită apă și extinderea rețelei de gaz metan

Marius Parteni
Încarcă...