RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

BUNCĂRUL părintelui fascismului, Benito Mussolini, transformat în galerie de aducere aminte

Buncărul de protocol al lui Mussolini a fost redeschis din nou pentru public. Chiar dacă nu l-a folosit niciodată, culcușul construit în 1942, în tenebrele Romei, în proximitatea Cazinoului Nobile, a fost deschis pentru prima dată pentru public în anul 2006, pentru ca apoi să fie închis și redeschis temporar în anii următori.

Obiceiul barbar, dar „corect politic”, dictează ca rămășițele detestabililor, urmele de tot felul, mobiliare sau oase, să fie șterse de pe fața pământului pentru a nu inspira posibili adepți și a nu crea altare pentru resuscitare politică. Vezi Hitler.

Il Duce, Benito Amilcare Andrea Mussolini, a fost împușcat și expus spânzurat mort de partizanii italieni împreună cu însoțitoarea sa, într-o benzinărie din Lombardia, care nu mai există azi. Ucigașii și-au făcut selfie cu vânatul, ca la fazani. Vezi Ceaușescu.

Un muzeu fără temă

  

Luna aceasta, adăpostul aerian găzduiește o expoziție multimedia care ilustrează efectele bombardamentelor din al Doilea Război Mondial asupra civililor.

Fasciștii au construit trei structuri subterane pentru a-l proteja pe dictatorul Benito Mussolini și familia sa, notează CNN. Prima, construită în 1940, a fost o adaptare a unei vechi crame aflată la Vila Torlonia. Un an mai târziu,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Jurnalist american, arestat în Rusia pentru SPIONAJ

Redacția

Fostul ambasador al Chinei la Kiev îl critică pe Putin și spune că „Rusia a pierdut de tot” Ucraina

Redacția

RĂZBOIUL Israel-Hamas, ziua 275. Masacru la Nuseirat, 16 morți și zeci de răniți într-un bombardament asupra unei școli

Redacția
Încarcă...