NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

S-a dus la prins pește, în schimb a fost el însuși pescuit

În ultimii ani, datorită prezenței pe raza localității Deleni a unei societăți piscicole cu numeroase iazuri, cazurile de braconaj s-au înmulțit simțitor.

Mai puțin obișnuit însă e cazul unui bărbat de 34 de ani, Popovici Constantin, suspectat de această faptă, care pe 12 martie, respectiv marti seara, a plecat de acasă pentru a merge la pescuit. Datorită faptului că rudele au semnalat la 112 dispariția acestuia, joi dimineața, pe data de 14 martie, un echipaj ISU din Pașcani s-a deplasat în localitatea respectivă, la iazurile societății cu pricina. La unul din aceste iazuri au găsit pe mal hainele bărbatului dispărut, au găsit în apă montată o setca, însă nu și presupusul cadavru.

După căutări intense, abia vineri după masă, în jurul orei 17.00, leșul bărbatului, fără nici o haină pe el, a fost tras la mal de pompierii pășcăneni, cu ajutorul unui năvod. Se presupune că defunctul s-ar fi dezbrăcat complet și ar fi intrat în iaz pentru a pune setca. În urma primelor investigații a reieșit că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar, la scurt timp după ce a intrat în apă, i-a cedat inima, în urma șocului hipotermic.

  

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Curățenie de primăvară în municipiul Pașcani

Oana Cordoneanu

Medierea, obligatorie din 2013

Redacția

Gheața a făcut prăpăd la Stolniceni Prăjescu. Culturi compromise, geamuri sparte (FOTO – VIDEO)

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site