NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Bonurile din 20 mai cu valoarea de 79 de lei, castigatoare la Loteria bonurilor fiscale

Bonurile fiscale emise in data de 20 mai, cu o valoare de 79 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica, scrie Agerpres. La aceasta extragere au participat bonurile fiscale emise in perioada 1-31 mai 2016. 

Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. ‘Loteria Romana’ (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile. Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. 

Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Sursa: hotnews.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Ministrul Finanțelor anunță creșterea pensiilor la 1 septembrie: Propunerea mea este 10%

Redacția

50.000 de români, vânduţi recuperatorilor

Redacția

Ce presupune șomajul tehnic: Diferenţe între bugetari şi privaţi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site