RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bode, despre certificatul COVID: În Guvern nu s-a discutat nicio clipă despre posibilitatea asumării răspunderii

„Domnul prim-ministru Nicolae Ciucă nu a exprimat un astfel de punct de vedere. În consecinţă, vă confirm că în Guvern nu s-a discutat nicio clipă despre posibilitatea asumării răspunderii”, a afirmat Bode, marţi, întrebat despre certificatul COVID.

Acesta a precizat că nu crede că este cazul ca un Guvern cu susţinere solidă în Parlament să îţi asume răspunderea pe vreun proiect. „Personal, nu văd în regulă ca un Guvern cu susţinere de 70% în Parlament să-şi asume răspunderea pe orice proiect de lege în general”, a mai afirmat Bode.  

Întrebat dacă legea privind introducerea certificatului COVID la locul de muncă ar putea fi adoptată până la finalul anului, Bode a mai afirmat: „Dacă Parlamentul se mobilizează, cu siguranţă poate trece până la finalul anului”.  

Dacă apreciezi a

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO: Mai mulţi pocăiţi din Târgu-Jiu s-au botezat în sufragerie, într-o piscină pentru copii!

Redacția

USR nu merge la consultările convocate de Iohannis: Preşedintele şi-a abandonat rolul de mediator. USR nu poate să gireze constituirea unui nou FSN

Redacția

Cel puţin 76 de persoane au fost ucise de la începutul protestelor, potrivit organizaţiei nonprofit Iran Human Rights/ Șase femei şi patru copii, printre victime

Redacția
Încarcă...