NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bode, despre aderarea României la spațiul Schengen: „Va fi o barieră înlăturată”

Aderarea României la spaţiul Schengen, zona de circulație liberă în Europa, va fi „o barieră înlăturată”, a declarat sâmbătă ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode.

Conferinta de presa  Lucian Bode Alexandru Rafila Palatul Victoria 25 februerie 2022 FOTO  Inquam Photos / George Calin

Lucian Bode FOTO Arhivă

„Ne vom bate în continuare pentru proiecte de ţară precum aderarea la spaţiul Schengen sau includerea României în programul VISA Waiver. Sunt două teme majore pe agenda PNL, care ne dorim să fie îndeplinite cu succes în guvernarea liberală. Când obiectivul Schengen va fi atins – şi credeţi-mă, eu sunt convins că va fi atins curând – să spuneţi şi să fiţi mândri că Partidul Naţional Liberal a avut o contribuţie importantă la această realizare. Aderarea la spaţiul Schengen încheie definitiv procesul de tranziţie. Va fi o barieră înlăturată”, a spus Lucian Bode la Şcoala de vară a Tineretului Naţional Liberal, care s-a desfăşurat în judeţul Constanţa.

Advertisements
  

În altă ordine de idei, el i-a îndrumat pe tinerii liberali să lupte pentru idei şi principii în primul rând, nu pentru funcţii, care vor veni cu timpul,

Advertisements

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Turiştii au dus coronavirusul şi în vârful muntelui. Personalul Cabanei Dochia din Masivul Ceahlău, infectat

Redacția

Putin intenţionează să participe la summitul G20 din Indonezia, potrivit Kremlinului

Redacția

Activitatea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate este îngreunată după ce 19 angajați au fost confirmați cu COVID-19/ Conducerea cere ”înțelegere și răbdare”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site