RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Blocul ITP – reconectat la alimentarea cu apă, după ce locatarii şi-au ales alt reprezentant de scară

Locatarii blocului ITP au scăpat pentru moment, de grija faptului că trebuie să se descurce fără apă în locuinţe, după ce, astăzi şi-au ales un alt reprezentant de scară.

 

 

  

Elena Olariu este cea care se va ocupa de acum înainte de citirea apometrelor şi de împărţirea consumurilor în acest imobil. Aceasta a mers astăzi la sediul ApaVital din Paşcani, unde a semnat Contractul de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă şi canalizare.

Pentru o perioadă, locatarii de la blocul ITP vor avea din nou apă, pentru că au achitat taxa de rebranşare, urmând ca reprezentanta lor de scară să strângă datoriile restante, dar şi penalităţile.

“S-a achitat taxa de rebransare iar reprezentantului i s-a pus in vedere sa colecteze datoriile restante de 20.146 lei la care se adauga penalitati de 787,37 lei, drept pentru care operatorul a reconectat blocul ITP la alimentarea cu apa”, se arată în comunicatul de presă emis de Primăria Paşcani.

Reamintim faptul că în luna februarie a acestui an, blocul ITP a rămas fără reprezentant de scară, după ce Elisabeta Tincu, a încetat contractul pe care îl avea cu acest imobil. De atunci şi până astăzi, nimeni nu şi-a mai arătat disponibilitatea să-i ia locul.  Debitele la serviciul de apă sunt în valoare de 55,410.36 la ITP. 

 

 

Related posts

Cioloș, în legătură cu cea mai mare investiţie de stat în judeţul Iaşi: „Separăm din nou Hidrocentrala de pe Siret“

Redacția

Gunoaie aruncate la voia întâmplării pe un canal de scurgere a apei, din Fântânele

Marius Parteni

Circulaţie oprită în centrul oraşului! ApaVital intervine la un cămin de apă

Ema Roman
Încarcă...