RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Biden trage un semnal de alarmă asupra posibilelor atacuri informatice rusești: „Este o datorie patriotică…”

Președintele american Joe Biden a declarat luni că este o datorie „patriotică” pentru companiile americane să se protejeze mai bine de eventualele atacuri informatice efectuate de Rusia ca răspuns la sancțiunile occidentale impuse Moscovei pentru ofensiva sa din Ucraina, potrivit CNN și AFP.

Joe BidenFoto: Profimedia Images / Kent Nishimura/Los Angeles Times

„Este în joc interesul național. (…) Este o datorie patriotică să investești cât de mult poți” în securitate cibernetică, a spus el în cadrul unei întâlniri la Washington cu reprezentanții lumii de afaceri.

  

“Rusia ar putea pregăti o acțiune împotriva noastră (…). Rusia are resurse informatice substanțiale și se va întâmpla”, a spus el din nou.

„Guvernul meu reiterează aceste avertismente, pe baza datelor de informații în continuă schimbare, că statul rus ia în considerare diferite căi de potențiale atacuri cibernetice”, a scris președintele într-o declarație publicată de Casa Albă.

Atacurile computerizate fac parte din „manualul de strategie” care ghidează statul rus, insistă Joe Biden, motiv pentru

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Generațiile Y și Z sunt majoritare în rândul alegătorilor din Turcia pentru prima dată la alegerile prezidențiale: Votanți oscilanți, cei mai afectați de situația economică, majoritatea ar emigra dacă ar avea ocazia/ Tendințele de vot ale tinerilor din Turcia (sondaj)

Redacția

Ambasadorul Andrei Muraru, discuţie cu secretarul Departamentului pentru Securitate Internă al SUA despre Visa Waiver

Redacția

CM 2022: Croaţia vs Maroc – Meci cu repetiţie pentru locul 3

Redacția
Încarcă...