NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Biden, în Philadelphia, locul de naștere al Americii, pentru a-i biciui pe susținătorii lui Trump / Ce spun sondajele

Casa Albă nu s-a zgârcit la simbolism: este la Philadelphia, leagănul Statelor Unite, și în “prime-time”, că Joe Biden vrea să-i mustre joi pe susținătorii lui Donald Trump care, în opinia sa, murdăresc “sufletul” Americii, scrie AFP.

Joe BidenFoto: Brendan Smialowski / AFP / Profimedia

Tot în acest oraș a avut loc și primul său miting în calitate de candidat la președinție, în mai 2019.

  

Președintele american urmează să vorbească la ora 20:00 (00:00 GMT) despre “bătălia continuă pentru sufletul națiunii”, lângă clădirea în care au fost adoptate Declarația de Independență și Constituția americană.

Advertisements

La un nivel mai tactic, Pennsylvania, statul estic în care se află Philadelphia, ar putea deține cheia alegerilor din noiembrie.

Democratul în vârstă de 79 de ani “va vorbi (…) foarte direct despre ceea ce vede ca o amenințare astăzi”, și anume “republicanii extremiști MAGA”, a declarat joi Karine Jean-Pierre, purtătoare de cuvânt a Casei Albe. Pe înțelesul tuturor: care subscriu la ideologia “Make America Great Again” a fostului președinte Donald Trump.

Advertisements

Joe Biden “nu se dă niciodată înapoi când vine vorba de a vorbi despre predecesorul său (…) dar acesta nu este un discurs despre fostul președinte”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ciucă dezminte orice gând de remaniere guvernamentală: Când voi face o evaluare, ea va fi cu fiecare ministru în parte

Redacția

Surse: USR PLUS a schimbat strategia și lansează atacuri în valuri la PNL / Ghinea se plânge că miniștrii lor sunt folosiți pe post de ”saci de box”/ Situație tot mai tensionată în București

Redacția

A plouat cu amenzi în Timișoara. Oamenii care au ieşit din case au fost sancţionaţi dur

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site