NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bazinul de înot a dispărut de pe lista de priorități a primarului Pantazi

Primăria Pașcani pare să nu mai fi urmărit parcursul proiectului privind obținerea finanțării pentru realizarea unui bazin de înot. De la modificarea proiectului de către Consiliul Local în ședința din luna mai 2019, despre acest obiectiv nu s-a mai auzit nimic.

Subiectul a fost adus în discuție în ședința Consiliului Local de consilierul Claudiu Bodoașcă (PNL).„Care este stadiul acestui proiect? Am încercat să urmăresc parcursul lui pe site-ul Companiei Naționale de Investiții, dar nu am l-am găsit pe lista obiectivelor”, a spus Bodoașcă.

Din nou, viceprimarul și administratorul public nu au oferit nici un răspuns pe acest subiect, cu care se lăudau în luna februarie 2019. Primarul părăsise sala de ședință între timp.

În luna martie 2019 consilierii au aprobat ultimile modificări ale proiectului, întrucât nu era specificat adresa exactă a terenului în suprafață de 3.000 mp.

Documentația finală trebuia depusă de Primăria Pașcani, la Compania Națională de Investiții, pentru avizare. Dacă era conformă, urma să fie aprobată cererea de finanțare.

loading...
Advertisements

Related posts

Taximetriştii păşcăneni, nemulţumiţi de numărul de autorizaţii taxi, eliberate pe raza municipiului

Ema Roman

Primarul renunță la împrumutul de 6.000.000 de lei pentru implementarea PIDU. Acum sunt de ajuns doar 2.000.000 de lei!

Răzvan Grecu

Intervenție pe strada Grădiniței a celor de la ApaVital, pentru idenficarea cauzei unei surpări

Marius Parteni
Încarcă...