RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bătrână din localitatea Topile, lovită de un căruţaş

O femeie de 62 de ani din satul Topile, comuna Valea Seacă, a ajuns pe patul de spital după ce a fost lovită de o căruţă condusă de un tânăr de 17 ani. Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă, pe o stradă din localitate.

 

“Astăzi în jurul orelor 08.00, Biroul Rutier Paşcani a fost sesizat prin 112, că pe  drum sătesc din localitatea Topile, Valea Seacă a avut loc un acc de circulaţie cu victime. Un tânăr minor de 17 ani, în timp ce conducea un vehicul cu tracţiune animală, la efectuarea unui viraj la stânga pe o altă stradă a acroşat cu partea laterală a căruţei o femeie de 62 de ani, din localitate. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului”, a  declarat comisarul Mădălin Ţăranu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Iaşi.

  

În urma impactului, bătrâna a fost rănită uşor, iar un echipaj Smurd, sosit la faţa locului, a transportat-o în Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Paşcani. 

Poliţiştii au deschis o anchetă şi efectuează cercetări pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile, urmând ca vinovaţii să fie traşi la răspundere. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

 Cei care fură între 100.000 de euro și 1 milion de euro, dar înapoiază banii scapă nepedepsiți. Ciolacu și Ciucă au inițiat o lege care dezincriminează evaziunea fiscală

Redacția

Poliţia a identificat toate victimele accidentului de la Bălţaţi

Redacția

Trei ani de închisoare pentru un sucevean care și-a maltratat calul

Redacția
Încarcă...