RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Bărbat imobilizat. Bătea cu pumnii în geamurile Primăriei solicitând ajutor pentru montarea unei centrale!

Scene violente, duminică dimineață, la intrarea cu public a Primăriei Pașcani. Polițiștii Locali au fost solicitați la fața locului, întrucât o persoană făcea scandal.

Este vorba despre un bărbat care locuiește în Căminul de nefamiliști din cartierul Vatra. Omul s-a apropiat de intrarea principală cu intenția de a intra în Primărie. Văzând că ușa este închisă, a început să lovească cu pumnii în geamuri. Ulterior a scos din buzunar un obiect tăios și a început să se automutileze în zona brațelor.

  

Potrivit martorilor, individul țipa și striga că vrea banii pentru a-și monta centrala termică. Portarul instituției a apelat la ajutorul polițiștilor locali. Aceștia l-au imobilizat și acordat primul ajutor medical, după care l-au transportat în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani.

Cel în cauză se numește Armando Zmău, un personaj care în trecut a mai amenințat că își pune capăt zilelor. Potrivit unor informații, acesta a depus o cerere pentru acordarea ajutorului, dar nu întrunește condițiile pentru un aviz favorabil. El are datorii la finanțe și nici nu ar fi proprietarul imobilului pentru care a făcut cererea.  

Related posts

Gara Pașcani străbătută de tancuri aparţinând NATO (VIDEO)

Ema Roman

Incendiu violent din cauza unei lumânări. O femeie a murit, 30 de persoane au fost evacuate

Redacția

CFR a redeschis, după 6 ani, calea ferată spre Mănăstirea Putna! Reabilitarea a fost făcută în regie proprie de angajaţii regionalei CF Iaşi

Redacția
Încarcă...