NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Bărbat imobilizat. Bătea cu pumnii în geamurile Primăriei solicitând ajutor pentru montarea unei centrale!

Scene violente, duminică dimineață, la intrarea cu public a Primăriei Pașcani. Polițiștii Locali au fost solicitați la fața locului, întrucât o persoană făcea scandal.

Este vorba despre un bărbat care locuiește în Căminul de nefamiliști din cartierul Vatra. Omul s-a apropiat de intrarea principală cu intenția de a intra în Primărie. Văzând că ușa este închisă, a început să lovească cu pumnii în geamuri. Ulterior a scos din buzunar un obiect tăios și a început să se automutileze în zona brațelor.

Potrivit martorilor, individul țipa și striga că vrea banii pentru a-și monta centrala termică. Portarul instituției a apelat la ajutorul polițiștilor locali. Aceștia l-au imobilizat și acordat primul ajutor medical, după care l-au transportat în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani.

Cel în cauză se numește Armando Zmău, un personaj care în trecut a mai amenințat că își pune capăt zilelor. Potrivit unor informații, acesta a depus o cerere pentru acordarea ajutorului, dar nu întrunește condițiile pentru un aviz favorabil. El are datorii la finanțe și nici nu ar fi proprietarul imobilului pentru care a făcut cererea.  

Advertisements
Loading...

Related posts

Astăzi la audiențe. Cetățeni de pe strada Dragoș Vodă inundați după lucrările de asfaltare a străzii

Teona Gherasim

Lecție de solidaritate oferită de cercetașii pășcăneni! Donație de carte pentru o bibliotecă distrusă într-un incendiu

Oana Cordoneanu

200 de copii, trimiși la mare de preotul Damaschin de la spitalul Cuza Vodă. Campanie umanitară pentru îndeplinirea visului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site