NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat din Brătești trimis în judecată pentru că l-a omorât pe amantul concubinei, un bărbat de 79 de ani

Un scandal cu iz sexual, care a avut loc recent în județul Iași, a fost finalizat cu un dosar penal! Asta, după ce o femeie a fost prinsă de iubit în casă cu un bărbat în vârstă de 79 de ani! Ce a urmat a șocat întreaga țară: l-a lovit cu o coadă de topor numai în cap! Însă, acum, a venit „nota de plată” pentru agresor.
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis ieri în judecată pe Valentin Mocanu, sub acuzațiile de omor și tentativă de omor asupra unui membru de familie. Urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, judecătorii vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Valentin Mocanu a făcut moarte de om din cauza geloziei

Anchetatorii ieșeni au afirmat că Valentin Mocanu (53 de ani) a intrat în vizorul lor după un incident care a avut loc în luna aprilie a acestui an.

„În seara zilei de 18 aprilie 2021, în intervalul orar 19:30 – 20:00, inculpatul V.M. s-a deplasat la locuința concubinei sale, F.M., din satul Brătești, comuna Stolniceni-Prăjescu, județul Iași. Acolo, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, inculpatul i-a aplicat victimei Ș.M., în vârstă de 79 de ani, multiple lovituri cu corpuri dure la nivel cranian”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Aceasta a adăugat că agresorul a folosit atât o coadă de topor, cât și o bâtă, pentru a-l lovi pe bărbatul de 79 de ani în special în zona capului. După loviturile primite, victima a suferit contuzii cerebrale cu fractură craniană, leziuni grave care au dus la moartea acesteia.

  

După ce i-a crăpat capul amantului, a început să își lovească iubita

Oamenii legii au mai afirmat că, după ce l-a lăsat într-o baltă de sânge și cu capul crăpat pe bărbatul de 79 de ani, Valentin Mocanu s-a întors către iubita sa, F.M. (62 de ani), pe care a început să o lovească fără milă.

„În aceleași împrejurări, cu aceeași rezoluție infracțională, inculpatul V.M. a agresat-o și pe concubina sa, F.M., căreia i-a aplicat multiple lovituri cu corpuri dure la nivel cranio-facial, cauzându-i leziuni traumatice (echimoze, plăgi și tumefacții) care au necesitat pentru vindecare un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale. Facem precizarea că trimiterea în judecată constituie doar o etapă procesuală care, în nicio situație, nu poate înfrânge prezumția de nevinovăție”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

La scurt timp după producerea scandalului cu iz sexual, autoritățile au fost alertate printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. La fața locului s-au deplasat echipaje medicale, de Poliție și criminaliști. Din păcate, pentru bărbatul de 79 de ani nu s-a mai putut face nimic altceva decât să se declare decesul. Ulterior, Valentin Mocanu a fost săltat și dus la audieri. Mai apoi, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar, a doua zi, autorul a fost arestat preventiv pentru omor și tentativă de omor asupra unui membru de familie.

sursa bzi.ro

Advertisements

Related posts

Mama unei femei din Pașcani tâlhărită în Gara Iași de trei indivizi și băgată în spital

Redacția

19 autospeciale noi pentru polițiștii din județul Iași

Redacția

În ce direcție bubuie dosarul Zămosteanu? DIICOT face verificări de trafic de influenţa la Primărie

Redacția
Încarcă...