NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație Știrea zilei

Aviz favorabil pentru organizarea circulației rutiere în zona Lidl, Kaufland și noul centru comercial

Trei sensuri giratorii provizorii vor fi amplasate pe lungimea străzii Moldovei. Unul în intersecția străzilor Crinilor cu Dragoș Vodă, Grădiniței cu Stadion și la întrarea în supermarketului Kaufland. Decizia a fost luată astăzi de membrii Comisiei Tehnice de Organizare a Circulației Rutiere.

Semafoarele din cele două intersecții vor fi casate. Pentru început vor fi amplasate balize și se va realiza marcajul rutier.

Odată cu punerea în funcțiune a noii soluții, scuarul de pe mijlocului străzii din zona supermarketurilor vor fi unite. Va fi amenajată o singura trecere de pietoni între Lidl și noul centru comercial.

Costurile vor fi suportate de societatea care se ocupă de obținerea autorizației pentru centrul comercial ce va fi ridicat pe terenul unde a funcționat Retrom SA.

  
Advertisements

Related posts

Școlile din Sodomeni și Gâștești vor fi comasate. Una dintre ele își poate pierde personalitatea juridică

Marius Parteni

Disputele din Primărie lovesc în contribuabili. Agenții economici așteaptă din martie contractele pentru a deschide terase. Hârtiile se plimbă dintr-un birou în altul prin Primărie. Poliția Locală a trecut la sancțiuni

Răzvan Grecu

Cioloș, în legătură cu cea mai mare investiţie de stat în judeţul Iaşi: „Separăm din nou Hidrocentrala de pe Siret“

Redacția
Încarcă...