NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație Știrea zilei

Aviz favorabil pentru organizarea circulației rutiere în zona Lidl, Kaufland și noul centru comercial

Trei sensuri giratorii provizorii vor fi amplasate pe lungimea străzii Moldovei. Unul în intersecția străzilor Crinilor cu Dragoș Vodă, Grădiniței cu Stadion și la întrarea în supermarketului Kaufland. Decizia a fost luată astăzi de membrii Comisiei Tehnice de Organizare a Circulației Rutiere.

Semafoarele din cele două intersecții vor fi casate. Pentru început vor fi amplasate balize și se va realiza marcajul rutier.

Odată cu punerea în funcțiune a noii soluții, scuarul de pe mijlocului străzii din zona supermarketurilor vor fi unite. Va fi amenajată o singura trecere de pietoni între Lidl și noul centru comercial.

Costurile vor fi suportate de societatea care se ocupă de obținerea autorizației pentru centrul comercial ce va fi ridicat pe terenul unde a funcționat Retrom SA.

  
Advertisements

Related posts

Am aflat câți bani valorează în total tichetele de vacanță distribuite de Primărie! Plus: Sporurile plătite funcționarilor! (DOC)

Răzvan Grecu

Secretarul municipiului a făcut rapoarte de nelegalitate către prefectul județului Iași cu privire la hotărârile de Consiliu Local ce stabilesc membrii din Consiliile de Administrație ale RAGCL, Prest Serv Apa și Eco Salubritate

Răzvan Grecu

Urșii seamănă panică în județul Suceava

Redacția
Încarcă...