NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Aveţi probleme cu presiunea apei? Iată ce vă transmite ApaVital!

Păşcănenii din zona vale a oraşului se plâng de presiunea scăzută a apei reci. Unii dintre ei şi-au anunţat reprezentanţii de scară şi acum aşteaptă soluţii.  Discuţii cu privire la această situaţie au fost săptămâna trecută, în şedinţa de consiliu. Atunci, consilierul PNL, Alexandru Dandu, a anunţat că a primit mai multe sesizări din partea cetăţenilor din zona vale, toate cu acelaşi subiect. La etajele superioare, apa rece nu are presiune.

 

Atunci, răspunsul primarului Dumitru Pantazi a fost: „Apa nu are presiune pentru că a crescut consumul”.

  

Ca urmare a situaţiei prezentate de către consilierul local în plenul şedinţei, reporterii ATV au cerut un punct de vedere din partea operatorului judeţean de apă-canal.

Prin răspunsul transmis redacţiei noastre, purtătorul transmite locatarilor care întâmpină probleme cu presiunea apei, să se adreseze ApaVital: „Avand in vedere solicitarea dvs., va informam ca din verificarile noastre rezulta ca pana in acest moment nu avem nici o reclamatie (scrisa ori telefonica) a vreunul locatar din zona Vale a mun. Pascani, prin care sa fie sesizata existenta unor probleme privind presiunea apei reci. In masura in care exista locatari care intampina acest tip de probleme, ii rugam sa ne comunice adresa respectivului imobil, astfel incat sa putem face verificarile necesare”.

În cursul zilei de astăzi, şi reprezentanţii Compartimentului de Monitorizare a Serviciilor de Utilităţi Publice din cadrul Primăriei Paşcani au transmis către ApaVital o adresă prin care le prezintă situaţia locatarilor din străzile 1 Decembrie, Veronica Micle şi Mihai Eminescu.

Advertisements

Related posts

Componența comisiilor de specialitate ale Consiliului Local a fost votată

Răzvan Grecu

Restricții de viteză, macazuri înghețate. Cum se circulă pe calea ferată din cauza zăpezii viscolite

Redacția

Restricțiile sunt menținute pe strada Moldovei și întreg centrul municipiului!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site