RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Este oficial ce a dispus primarul! Ursu în locul lui Dumea la EcoSalubritate

Consiliul de Administraţie al EcoSalubritate l-a validat în funcția de director general pe consilierul PSD Leonard Ursu. Acesta va ocupa postul până la organizarea concursului. Social-democratul urmează să își depună demisia din legislativul local.

 

  

Până luni, 16 octombrie, Leonard Ursu va semna contractul cu membrii Consiliului de Administrație. În perioada următoare va fi demarată procedura de organizare a concursului. Deciziile au fost luate în ședința CA care a avut loc ieri.

Pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul privind numirea directorului interimar. Conform informațiilor, propunerea care îl viza pe Ursu nu a fost însoțită de un CV al acestuia, sau un material din care să rezulte motivația pentru care se face propunerea și ce anume îl recomandă pe alesul local.

Ursu a primit votul de încredere din partea lui Iulian Moraru (președinte CA), Dragoș Ionescu, Vasile Aparaschivei și Eduard Dumea. Mircea Zuzan a votat împotriva propunerii de numire.

Cât îl privește pe Eduard Dumea, acesta s-a ales cu un post călduț în cadrul societății, după managementul aplicat la această unitate. El va răspunde de compartimentul avize auto și licențe.

Despre numirea în această funcție a lui Leonard Ursu se discută de câteva săptămâni de zile. Prima informație a fost aceea că primarul i-a propus să preia conducerea societății EcoSalubritate, dar cum aceasta nu o putea face oficial a pasat răspunderea către Consiliul de Administrație.   

Related posts

DJ Blăgești – Crivești va fi finalizat în cinci luni de zile! A fost semnat contractul de execuție! (VIDEO)

Redacția

Primarul Dumitru Pantazi arțăgos pe Facebook, după ce o pășcăneancă a acuzat subfinanțarea școlilor!

Răzvan Grecu

Câteva zeci de persoane au asistat la spectacolul artiștilor din piața “Mihail Sadoveanu”

Teona Gherasim
Încarcă...