RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Avertizorii de integritate acuză șefii FBI, CIA și IRS că ascund actele de corupție ale familiei Biden. Ce este „documentul de cinci milioane de dolari”

Mai mulți avertizori de integritate au acuzat în ultimele luni conducerile Biroului Federal de Investigații (FBI), Agenției Centrale de Informații (CIA) sau Serviciului Fiscal (IRS) că ascund actele de corupție ale familiei președintelui democrat Joe Biden. Printre altele, denunțătorii au acuzat Administrația Biden de gestionarea greșită a anchetei federale împotriva fiului președintelui, Hunter Biden, de politizarea agențiilor federale de aplicare a legii, precum și de ascunderea dovezilor într-o „schemă criminală” în care actualul lider de la Casa Albă ar fi fost implicat în perioada în care era vicepreședintele Americii. În particular, un document care se află în posesia FBI, și pe care agenția a refuzat multă vreme să îl arate congresmenilor, ridică semne de întrebare despre partizanatul conducerii agenției.

Acuzațiile denunțătorilor

Mai mulți avertizori de integritate au făcut în ultimele luni declarații acuzatoare la adresa președintelui Biden și a membrilor familiei acestuia, acuzându-i de afaceri controversate care le-ar fi adus milioane de dolari în conturi. În plus, denunțătorii au vorbit despre politizarea agențiilor federale de aplicare a legii – în special, FBI și IRS – și de ascunderea dovezilor care ar dezvălui implicarea liderului american în afaceri ilegale.

Reamintim că protejarea avertizorilor de securitate în Statele Unite este consacrată în statutul federal,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Moșteanu, după alegerea lui Grindeanu șef interimar la Camera Deputaților: „PNL și-a oficializat, practic, relația de bună colaborare cu PSD / Grindeanu „a scos în stradă sute de mii de oameni” / „Românii de bună credinţă au mai primit o palmă”

Redacția

Câte teste pentru coronavirus au fost prelucrate în România, în ultimele 24 de ore

Redacția

Legea pensiilor speciale, adoptată de Senat pentru a doua oară. Merge la Cameră pentru ultimul vot

Redacția
Încarcă...