NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Au încercat să se sinucidă prin spânzurare

Campaniile pentru reducerea numărului mare de sinucideri din România nu prea au efect. În zona oraşului Paşcani în ultimii ani a crescut numărul persoanelor care au încercat sau care au reuşit să îşi încheie socotelile cu viaţa.

Advertisements

Un nou caz vine din localitatea Moţca. Pe data de 24 iunie, Viorel Cercel de 38 ani a vrut să se sinucidă sătul fiind de problemele familiale. A mers în spatele casei într-o lizieră unde şi-a pregătit ştreangul la unul dintre copaci. Spre norocul său a fost zărit la timp de fiul său de 18 ani care imediat l-a prins de picioare şi a strigat după ajutorul vecinilor care au venit şi au tăiat ştreangul. A fost chemată ambulanţa care l-a transportat pe Viorel Cercel la Spitalul Municipal dar unde nu a fost necesară internarea, bărbatul întorcându-se acasă.

 Al doilea caz este al unei femei de 37 de ani din localitatea Mogoșești Siret. Antonela Scurtu a avut numeroase tentative de suicid în decursul vieții sale. Este o persoană cu tulburări psihice, prezenta etilism cronic și crize comițiale în momentul când a fost adusă la spital. Avea deficit motor la toate cele patru memebre, probabil fiind o fractură de coloană cervicală. A fost imobilizată, stabilizată și trimisă la Spitalul de Neurochirurgie din Iași

  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Angajări la Spitalul Municipal Pașcani. 11 posturi scoase la concurs

Oana Cordoneanu

Rujeola loveşte în nord-estul ţării. Infecţioniştii de la Iaşi au organizat un pavilion numai cu cazuri de rujeolă

Redacția

Locul din spital în care medicii plâng. „Nu este uşor, dar trebuie să-ți înțelegi menirea“

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site