RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Au făcut furori la emisiunea „Gospodar fără pereche”, dar nimeni nu se aștepta la asta! Un afacerist venit de pe meleaguri italiene s-a îndrăgostit de o maseuză. Secretul unei relații ca în povești

Povestea de dragoste dintre Biagio Scrofani și Valerica Croitoru s-a înfiripat după ce au participat la emisiunea „Gospodar fără pereche”, unde gospodarul își căuta perechea. Cei doi îndrăgostiți au fost prezenți în studioul BZI LIVE, unde au povestit, vizibil emoționați și cu lacrimi în ochi, despre începuturile poveștii lor de dragoste, dar și care sunt secretele unei relații reușite

În urmă cu doi ani, Biagio a lăsat deoparte timiditatea și a decis că este momentul să renunțe la burlăcie. S-a înscris la o emisiune televizată, unde gospodarii își căutau perechea, și acolo a cunoscut-o pe Valerica Croitoru, cea care îi va deveni parteneră oficială după finalizarea emisiunii. Chiar dacă multe fete au tânjit după inima lui Biagio, cea care a reușit să îl cucerească a fost Valerica, o bucureșteancă ce a lăsat Capitala pentru viața la țară. După aproape 1 an de relație, cei doi îndrăgostiți se completează reciproc și își fac frecvent declarații de dragoste.

„Țin minte că în primele zile când ne-am mutat împreună el îmi spunea dimineața «ești vita mea», care înseamnă «ești viața mea», în italiană. Eu nu am știut cum să reacționez, ce să-i spun? «Ești boul meu?» (n.r. -râde). Apoi mi-a explicat ce înseamnă și mi s-a părut extraordinar. El îmi face declarații de dragoste des, îmi scrie bilețele unde îmi mulțumește că am grijă de el. Dimineața, când mă trezesc, îl văd că se uită la mine, mă pupă pe frunte, îmi spune că sunt frumoasă. În fiecare zi ne facem mici declarații de dragoste. Acum, că vorbesc despre asta, am lacrimi în ochi”, spune Valerica Croitoru, emoționată.

Biagio și Valerica s-au îndrăgostit după ce au participat la emisiunea „Gospodar fără pereche”

În ceea ce privește sarcinile din bucătărie, cei doi îndrăgostiți se înțeleg perfect.

Advertisements
  

„Noi am avut discuții de la început, să-mi spună dacă nu îi place mâncarea făcută de mine. Mie îmi place că el nu are pretenții culinare extraordinare, gătesc, îmi place să gătesc. Am fost căsătorită, am crescut un copil de 23 de ani. Automat a trebuit să-i gătesc. În perioada cât am stat la Biagio, din martie până în mai, automat a trebuit să-i gătesc. Dimineața vrea să fie ceva light. El are încă spiritul italian. Nu e obișnuit cu slana la prima oră.

Eu sunt înnebunită după urzici, după ștevie. I-am făcut urzici. El nu mai mâncase niciodată. Cum să stai în România de 18 ani și să nu mănânci urzici? I-am făcut multe chestii pe care nu le mâncase. Gustă, îi place, mănâncă. I-am făcut cozonac. L-am văzut că mănâncă panettone, că nu-i place cozonacul. I-am zis că nu mai fac de acum dacă nu îi place, nu e nicio problemă”, povestește Valerica Croitoru.

Lui Biagio îi plac atât mâncărurile românești, cât și cele cu specific italian.

„Din acest punct de vedere, suntem în perfectă simfonie. Mai vine cu vărguța să nu mai mănânc ciocolată (n.r.- râde). Dar nu scap nici de paste, nici de mămăligă cu smântână, nici de pește la tavă. Suntem foarte ok. Eu sunt un gurmand și facem cu plăcere absolut tot, gătim și împreună. De la salată până la friptură. Un singur lucru nu fac. Nu spăl vase (n.r. -râde)”, mai spune Biagio Scrofani.

Valerica Croitoru: „Tocmai asta îmi place și iubesc la el. Simplitatea. E foarte autentic”

Cei doi îndrăgostiți sunt mici vedete, fiind recunoscuți pe stradă de oamenii care i-au văzut la emisiune.

Am fost în mai multe locuri și oamenii ne opreau să facă poze cu noi. Biagio mai glumea, când îl întrebau câți bani am luat, că folosește banii la nuntă (n.r.- râde). La un moment dat vindeam produsele în fața plantației, a venit un domn și m-a întrebat de ce am venit eu, de la București, la Iași, aici, la țară. Adică ce crede lumea, că toate fetele de București sunt făcute numai pentru viața la oraș? Sau că nu pot trăi la țară, e o rușine? Nu e. Mie îmi place aici, mă relaxez muncind la câmp, am învățat multe lucruri despre agricultură. Înainte de a-l cunoaște pe Biagio nu știam nimic despre agricultură, dar acum am învățat totul de la zero”, povestește Valerica, care vrea construiască cu Biagio o căsuță.

„I-am zis că acum trebuie să mai facem o căsuță. El a zis că vrea o casă pe modelul lui Ion Creangă. Am fost în Humulești, unde el nu mai fusese până acum, și a fost foarte încântat de casa lui Ion Creangă. Tocmai asta îmi place și iubesc la el. Simplitatea. E foarte autentic și îi plac chestiile astea care vin din rădăcinile noastre”, mai spune Valerica Croitoru.

Biagio Scrofani: „Așteptăm să treacă pandemia, ca să facem nuntă mare”

Când va fi nunta?

„Așteptăm să treacă pandemia, ca să facem nuntă mare, să fie toată lumea prezentă. Nu e nimic planificat. Ne dorim ca toată lumea să se simtă bine. De la tanti Maria până la nenea Ghiță să se simtă bine. Aș vrea să ajung acasă, dar cu pandemia nu am avut cum”, spune Biagio.

Valerica ar vrea ca nunta să fie în Italia.

„Mie mi-ar plăcea să fie nunta în Sicilia, în locul de unde e originar Biagio”, spune Valerica. Devenită acum ieșeancă, după ce s-a mutat în toamna anului trecut în Târgu Frumos, Valerica este specializată în masaj și cosmetică, fiind acum angajată la un salon de înfrumusețare din oraș. În ceea ce privește anul agricol 2021, Biagio, fermier cu experiență din Iași, unul dintre cei mai mari producători de usturoi din Moldova, este încrezător că va fi unul bun.

Advertisements

„Lumea a început să aibă încredere în produsele noastre, ne-a dat forța și curajul de a putea continua. Sunt în ultimul an de reconversie ecologică. Totul să fie făcut responsabil, cu gândul că ce facem noi nu se oprește aici. Adică să respectăm mediul, sănătatea umană. E un lucru mai valoros de unde avem toți de câștigat. Nu aruncăm faimosul pet, sticlă, de pe geam. Ține foarte mult de sensibilizarea comunității”, spune Biagio Scrofani.

bzi

Related posts

Se însoară fostul atacant de la Politehnica Iași, pășcăneanul Bâlbă

Redacția

„Dragobete iubește și dăruiește”, la Colegiul Unirea

Redacția

Ești pasionat de grădinărit și nu știi ce metode ecologice poți aborda? Iată ce tehnici sustenabile ți s-ar putea potrivi!

Redacția
Încarcă...