NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Încep pregătirile pentru Balul Bobocilor la Pașcani. Duminică sunt preselecțiile la Colegiul “Sadoveanu”

La sfârșitul săptămânii, bobocii de clasa a IX-a de la Colegiul “Sadoveanu” sunt așteptați să participe la preselecțiile pentru balul bobocilor în cadrul cărora vor trece prin mai multe probe.

“În weekend-ul ce urmează la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” vor fi nenumărate emoții în rândul bobocilor, care au șansa de a intra la bal sau în trupa de teatru a liceului. 

Sâmbătă, pe 3 octombrie la ora 10 sunt așteptați de către foștii membri a trupei la sala 2 pentru a-și demonstra talentul actoricesc, iar duminică, la aceeași oră seniorii se pregătesc aleagă bobocii pentru bal, la sala 29. Pentru trupa de teatru pot participa și elevii claselor a X-a și a XI-a, iar ei trebuie să pregătească un monolog, o poezie sau o scurtă piesă de teatru. Mai multe detalii pot afla de la doamnele profesoare: Anca Aparaschivei, Mărioara Preutu și Cristina Liuță. Pentru balul bobocilor cerințele sunt mai multe, anume, să își facă o prezentare, să-și demonstreze talentul și îi așteaptă și o probă surpriză. Elevii de clasa a XII-a sunt pregătiți să analizeze fiecare detaliu pentru ca balul de la Sadoveanu să aibă cei mai frumoși și talentați boboci din ultimii ani. Atât profesorii , cât și elevii mai mari îi încurajează pe elevi să se prezinte în ambele zile la preselecții, lăsând emoțiile deoparte, deoarece șansele sunt mari și îi așteaptă nenumărate momente frumoase!”

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Lora, în concert de 8 Martie la Paşcani

Teona Gherasim

Facebook atinge un nou record în România: 5 milioane de utilizatori.În Pașcani sunt 11.120 conturi

Redacția

Loredana Groza: E un exod dureros. Mi-aş dori să putem să-i ţinem pe tineri aici, ţărişoara asta chiar merită o şansă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site