RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Încep pregătirile pentru Balul Bobocilor la Pașcani. Duminică sunt preselecțiile la Colegiul “Sadoveanu”

La sfârșitul săptămânii, bobocii de clasa a IX-a de la Colegiul “Sadoveanu” sunt așteptați să participe la preselecțiile pentru balul bobocilor în cadrul cărora vor trece prin mai multe probe.

“În weekend-ul ce urmează la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” vor fi nenumărate emoții în rândul bobocilor, care au șansa de a intra la bal sau în trupa de teatru a liceului. 

Sâmbătă, pe 3 octombrie la ora 10 sunt așteptați de către foștii membri a trupei la sala 2 pentru a-și demonstra talentul actoricesc, iar duminică, la aceeași oră seniorii se pregătesc aleagă bobocii pentru bal, la sala 29. Pentru trupa de teatru pot participa și elevii claselor a X-a și a XI-a, iar ei trebuie să pregătească un monolog, o poezie sau o scurtă piesă de teatru. Mai multe detalii pot afla de la doamnele profesoare: Anca Aparaschivei, Mărioara Preutu și Cristina Liuță. Pentru balul bobocilor cerințele sunt mai multe, anume, să își facă o prezentare, să-și demonstreze talentul și îi așteaptă și o probă surpriză. Elevii de clasa a XII-a sunt pregătiți să analizeze fiecare detaliu pentru ca balul de la Sadoveanu să aibă cei mai frumoși și talentați boboci din ultimii ani. Atât profesorii , cât și elevii mai mari îi încurajează pe elevi să se prezinte în ambele zile la preselecții, lăsând emoțiile deoparte, deoarece șansele sunt mari și îi așteaptă nenumărate momente frumoase!”

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Ce te faci, ca femeie, dacă dai de un şef fustangiu? Iată păţania unei studente din Iaşi!

Redacția

Curatenia de primavara la haine: cum sa iti pregatesti garderoba si sa ordonezi dulapul la inceput de an

Acălugăriței Dragos

De ce trebuie să țineți cont, atunci când cumpărați un uscător de rufe

Redacția
Încarcă...