RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Asociația „Lumină și Dar” a demarat o campanie de strângere de rechizite pentru copiii nevoiași

Membrii Asociației „Lumină și Dar” vor organiza o colectă de rechizite pentru copiii nevoiași din municipiu. Evenimentul va avea loc de Ziua Națională a României. Pășcănenii sunt rugați să ajute cu rechizite și materiale educaționale cât mai mulți elevi, pentru a le oferi acestora încrederea necesară de a merge la şcoală şi a învăţa cât mai bine.

  

 

  „Pe data de 1 Decembrie, Asociația „Lumină și Dar” va efectua o colectă de rechizite, care va veni în sprijinul copiilor ce provin din medii defavorizate sau Centrul de Plasament. Donațiile se vor face la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” și la Clubul Copiilor, între orele 9.00 -13.00”, ne-a declarat  Ionuț Gândac, voluntar Asociația „Lumină și Dar”.

 Asociația „Lumină și Dar” a fost înființată în luna august 2014 și oferă o formă alternativă de educație copiilor ce se confruntă cu probleme de natură materială, socială, psihologică și afectivă. Misiunea ei este de a ajuta, de a susține copiii fără locuință, abandonați, orfani, a celor proveniți din familii aflate într-o situație economică și socială precară .

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Rugămintea înduioşătoare a unei bunici de 80 de ani pentru poliţişti. Reacţia agenţilor din Bacău

Redacția

Prima agenție europeană în România. Noul Centru European pentru Securitate Cibernetică va fi la București

Redacția

A fost „nevoie” de o tragedie ca politicienii să vină cu idei după accidentul cu șapte morți din Iași: Solicit montarea de urgenţă a separatoarelor de sens

Redacția
Încarcă...