NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Cursuri de dans popular românesc și limba franceză, la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”

Este inevitabil ca în momentele importante ale vieții să nu te întâlnim cu dansurile populare. Nu există nuntă, botez sau sărbătoare fără măcar o horă sau o sârbă.

 

Pentru a veni în ajutorul celor care doresc să învețe, la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” se  organizează cursuri de dans popular românesc. Costul unei ședințe, care durează 2 ore, este de 13 lei.  Instructor este Alexandru Gîmbuță, coregraf. Când se vor aduna mai mulți doritori, atunci se va hotărâ și cum se vor forma grupele. Până astăzi, puțini sunt cei care au manifestat interes față de aceste cursuri.

 Tot la instituția de cultură se organizează și cursuri de limba franceză. Și aici se așteaptă participanți, iar conform directoarei Daniela Calistru, cei care doresc să se înscrie, vor primi mai multe detalii, la faţa locului. Cursurile de limba franceză sunt pentru începători, mediu și avansați. Taxa este de 15 lei o ședință, care durează 2 ore. Acestea sunt susținute de un profesor de limba franceză. Pentru ambele cursuri, atât de dansuri populare românești, cât și de limba franceză, cei care doresc să participe trebuie să completeze o cerere pe care o găsesc la Casa de Cultură.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Moștenitorii familiei Sturdza au donat Ministerului Culturii conacul Vârnav-Liteanu din județul Suceava

Redacția

”Rapsozii Siretului” alături de Ion Paladi, în spectacol aniversar pe scena Casei de Cultură

Oana Cordoneanu

Concurs din opera scriitorului Ion Creangă , la Casa de Cultură

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site