NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Artista Carmen Rădulescu invitată la evenimentul „Domnilor profesori, cu dragoste”

Devenit deja tradiție la Pașcani, evenimentul cultural „Domnilor profesori, cu dragoste” a ajuns anul acesta la a XII-a ediție.

Manifestarea va avea loc vineri, 12 octombrie, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu”. Este consacrată cadrelor didactice pensionare care și-au dedicat câteva decenii din viață activității desfășurate la catedră. Vor fi felicitate  pentru întreaga carieră și li se vor oferi  diplome, flori și un plic cu bani.

  

În onoarea lor, cântăreața de muzică ușoară Carmen Rădulescu va susține un spectacol artistic.

În anii’80, artista a fost una dintre cele mai de succes tinere interprete, lansând o serie de piese de succes, “Acelaşi vis” (1985), “Muzica te cheamă” (1985), “O floare de astă vară” (1985), “Fericirea are ochii tăi” (1986), “Vino, te aştept mereu” (1986), “Nu ştiu” (1986), “O clipă doar” (1987), “Nu-i un vis, e dragostea” (1987), “Întoarce-te” (1987), “Vise uitate” (1987).

 Carmen Rădulescu face parte și din echipa acestui sezon a emisiunii „Te cunosc de undeva”, alături de Barbara Isasi, Alexandra Velniciuc, Raluka și Ana Baniciu, difuzată de Antena 1.

Advertisements

Related posts

Zilele Mitropolit Visarion Puiu – 95 de ani de la înscăunarea ca episcop al Hotinului

Redacția

Sfârșit de săptămână dedicat teatrului în municipiul nostru

Teona Gherasim

Trupa de teatru Prometeu – două premii importante la Festivalul Internațional Grigore Birlic

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site