RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

”Armonii de primăvară”, în luna aprilie, la Pașcani

Primăria Pașcani organizează o nouă ediție ”Armonii de primăvară”.  Evenimentul va avea loc pe esplanada din zona vale unde va avea loc târgul cu produse tradiționale, dar și un spectacol artistic.

”Din experiența anilor trecuți, tocmai ca pășcănenii să nu mai spună că noi nu suntem atenți la unele detalii, anul acesta am stabilit ca aceste activități să se înceapă cu târgul cu produse tradiționale. Se va începe pe data de 27 aprilie, va avea loc activitatea pe esplanada din Pașcani. Și pentru  că suntem în apropierea Sărbătorilor Pascale, este perioadă de post și reculegere, noi am hotărât în urma discuțiilor purtate, chiar și cu reprezentanții Direcției Agricole Iași, care sunt partenerii noștri, am stabilit ca acel spectacol care va fi organizat cu prilejul evenimentului Armonii de Primăvară, să aibă loc duminică, în prima zi de Paște”, a declarat viceprimarul Cristian Rățoi.

Related posts

Neînţelegeri cu vecinii din bloc, din cauza acoperişului distrus

Ema Roman

Ce grădinițe din Pașcani sunt deschise în luna iulie

Oana Cordoneanu

Proiect. Companiile de energie vor fi obligate să citească la timp contoarele. Dacă nu fac acest lucru, consumatorii vor fi despăgubiți

Redacția
Încarcă...