NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Casa Corpului Didactic ar putea funcționa, alături de Centrul de Excelență, într-un spațiu din Școala „Ion Creangă”

Filiala Pașcani, a Casei Corpului Didactic, ar putea primi două săli de clasă și un cabinet, în suprafață de 95,9 mp, în incinta Școlii „Ion Creangă” din Fântânele. Costurile cu utilitățile publice vor fi suportate de Inspectoratul Școlar Județean. Acesta este un proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței ordinare de CL de miercuri, 31 octombrie.

 

 Dacă va fi aprobat, vor fi multe avantaje pentru profesorii din Pașcani. Aceștia vor avea un spațiu unde să-și desfășoare activitățile, stagiile de perfecționare, întâlnirile didactice și vor intra mult mai repede în posesia materialelor didactice. Aici vor urma seminarii și stagii de perfecționare toate cadrele didactice din zona Pașcaniului. La toate acestea trebuie adăugate și avantajele financiare, profesorii din municipiu și împrejurimi nemaifiind nevoiți să se deplaseze la Iași pentru acțiunile ce se desfășoară în cadrul CCD.

Advertisements
  

 Tot în acest proiect, dacă va fi aprobat, la Școala „Ion Creangă” din Fântânele, va primi spațiu în suprafață totală de 189,24 mp  și Centrul de Excelență Pașcani, adică patru săli de clasă. Costurile cu utilitățile publice pentru Centrul de Excelență – Filiala Pașcani vor fi suportate din bugetul de venituri și cheltuieli al Municipiului prin Școala ,, Iordachi Cantacuzino” .Beneficiarii spațiilor răspund de integritatea și paza bunurilor pe care le  primesc în folosință și vor răspunde pentru pagubele aduse bunurilor proprietate publică .

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

După topirea zăpezii au apărut gropile pe străzile din Pașcani

Răzvan Grecu

Ponta îl obligă pe Pantazi să mărească taxele locale. Primarul merge mâine la Iași să ceară lămuriri. Taxele rămân neschimbate la Hârlău şi majorate la Tg. Frumos

Marius Parteni

71 de primării din județul Iași au încheiat contracte de finanțare a lucrărilor de înregistrare sistematică a imobilelor pe sectoare cadastrale, cu OCPI Iași

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site