NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Aproape 260.000 de euro, pentru înființarea unui centru de îngrijire pentru copii, la Hărmănești

Pe data de 3 februarie, Primăria comunei Hărmănești lansează o licitație pentru construirea unui centru de îngrijire pentru copii, în satul Hărmănești Vechi. Procedura are o prevedere bugetară de 1,2 milioane lei, fără TVA, aproape 260.000 de euro. Noul obiectiv va avea o suprafață construită de 436 metri pătrați. Durata de execuție a lucrărilor este de maximum 12 luni.

„Nu se vor admite întreruperi nejustificate ale perioadei de execuție a lucrărilor. Ofertantul are obligația ca la elaborarea ofertei să țină cont de perioadele în care condițiile climatice sunt nefavorabile execuției lucrărilor de construcție, pentru a se evita depășiri ale termenelor ofertate și evitarea plății unor penalizări în conformitate cu prevederile contractuale. Executantul va asigura la nivelul de calitate corespunzător cerințelor, printr-un sistem propriu de calitate, prezentat în cadrul ofertei tehnice, realizat prin personal responsabil tehnic cu execuția și responsabil tehnice cu controlul calității”, se arată în caietul de sarcini.

Firma cu oferta financiară cea mai scăzută va fi declarată câștigătoare. Proiectul este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

sursa www.bzi.ro

  
Advertisements

Related posts

Adomniţei aduce consilierii judeţeni la Hălăuceşti. Urmează Paşcaniul, Târgu Frumos, Hârlău şi Răducăneni

Redacția

Grădiniță ultramodernă dată în folosință la Hălăucești. Aproximativ 100 de copii se vor bucura de acest obiectiv

Marius Parteni

Firmă din Heleșteni, condamnată pentru ilegalități cu fonduri europene! Reprezentanții societății au recunoscut totul la audieri

Redacția
Încarcă...