RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Aplicaţia Waze nu mai permite raportarea poliţiştilor în trafic

Aplicaţia Waze nu mai permite raportarea de către şoferi a prezenţei echipajelor de poliţie în trafic, după cum arată postările din comunitatea de Facebook a utilizatorilor aplicaţiei.

„Salutare. Mie deja nu imi mai arata politia si nici nu pot sa o semnalez. Stiti daca s-a suspendat aceasta functie?”, a întrebat un utilizator în grupul comunităţii Waze de pe Facebook, iar mai mulţi membri i-au răspuns că această funcţie este suspendată.

Deşi majoritatea utiliztorilor, cel puţin din comentarii, s-au arătat de acord cu această modificare, au fost şi cazuri în care unele persoane s-au plâns de lipsa acestei informaţii. „Şi uite aşa mai pierdem puţin din libertatea noastră … puţin câte puţin până vom rămâne niste oi în turmă”, a scris o persoană.

Totuşi, răspunsurile din partea comunităţii au fost prompte: „Dacă libertatea ta sau a mea înseamnă să îi pui sau să îi pun pe alţii în pericol, prefer să rămân fără ea o perioada”, i-a răspuns un alt utilizator. „E perfect aşa, dacă acuma trebuie să stăm în casă, sau dacă mergi cu maşina la muncă la ce ţi trebuie să ştii unde e poliţia?”, a fost un alt răspuns.

  

ZIARUL DE IASI

Related posts

Programul transportului public local, în perioada 14-15 august

Oana Cordoneanu

Alți doi pacienți aflați în izolare la Spitalul Municipal de Urgență infectați cu noul coronavirus

Marius Parteni

Actiune a polițiștilor Biroului Rutier Pașcani pentru siguranța copiilor pasageri în mașini

Redacția
Încarcă...