RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

ApaVital anunță o nouă avarie! Pășcănenii în prima zi de primăvară fără apă!

În vederea remedierii unei avarii provocate la conducta de aducțiune în zona Sodomeni, din cauza unei firme care lucrează la construirea autostrăzii A7, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă astăzi, 1 martie 2024, în intervalul orar estimat 11.00 – 18.00 către utilizatorii din municipiul Pașcani și suburbiile Sodomeni, Lunca și Boșteni. După demararea lucrărilor de reparație vom furniza o actualizare a orei estimate de reluare a furnizării apei.

La finalizarea intervenției se va realiza spălarea conductelor și instalațiilor afectate, urmată de evacuarea apei la rețeaua de canalizare stradală. Cu toate acestea, la reluarea furnizării apei, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Dacă situația persistă, sunați la APAVITAL S.A., iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, APAVITAL S.A. Iași recomandă utilizatorilor afectați să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

  

Related posts

Meteorologic batem record dupa record. 2700 informari de vreme rea in ultimele 3 luni

Redacția

Legea pensiilor a fost adoptată de Camera Deputaţilor

Redacția

Ședință privind modernizarea pieței vale (VIDEO)

Redacția
Încarcă...