NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Anunțuri

Anunț de interes public SC CLP ECOSERV !

SC CLP ECOSERV SRL, cu sediul social in MunicipiulPascani, str. Morilor, nr.14, presteaza servicii  de inchiriere masini/utilaje, servicii  conexe aferente serviciului de salubrizare.

            Astfel, la solicitarea scrisa a persoanelor fizice/juridice, societatea noastra pune la dispozitie o serie de masini/utilaje, pentru prestarea unor activitati proprii(transport bunuri, efectuare de lucrari/servicii), conform Anexei  2  la HCL nr.78/21.05.2020.

Persoanele fizice/juridice interesate  se pot adresa societatii noastre cu o cerere de inchiriere a unui utilaj/masina din cele prezentate, cerere ce poate fi depusa la sediul societatii din Pascani, str.Morilor nr.14 sau pe adresa de e-mail : office@clpecoserv.ro.

Facturarea se face in lei/ora, in baza unui deviz de lucrari intocmit  de reprezentantul societatii noastre,  in conformitate cu  timpul de inchiriere, deviz confirmat de beneficiar.

  

Lista masinilor/utilajelor ce pot fi inchiriate de la SC CLP ECOSERV SRL si tarifele pentru inchiriere( ce cuprind tarif de functionare si tarif de stationare)  sunt prezentate in anexa la prezentul Anunt si sunt conforme Anexei nr.2 la HCL nr.78/21.05.2020, cu modificari si completari ulterioare.

Tarifele prezentate in Anexa  nu contin TVA.

Director General,

Ing.CHIUARIU DUMITRU

Advertisements

Related posts

PIERDUT CERTIFICAT CONSTATATOR AL SC BOGDY TRANS SRL

Redacția

Anunț pierdere!

Redacția

Pierdut certificat constatator I.I. Ailincăi Georgică

Redacția
Încarcă...