RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Greșelile în lanț făcute de familia din Cluj care a murit electrocutată în piscină

19-06-2024 | 19:44

Doi soți din Cluj și fiul lor, în vârstă de 46 de ani, au murit în împrejurări neclare, într-o piscină gonflabilă din curtea casei.

autor

Anchetatorii iau în calcul ipoteza electrocutării, din cauza unui sistem improvizat. Potrivit anchetatorilor, părinţii disperaţi ar fi încercat să îşi salveze fiul, dar s-au prăpădit şi ei.

  

Scenele de la locul tragediei arată că cei trei membri ai familiei, fiul de 46 de ani, și părinții lui de 74 respectiv 76 de ani, și-ar fi găsit sfârșitul într-un mod cumplit. S-au electrocutat, rând pe rând, din cauza unei instalații electrice improvizate.

Deasupra bazinului din curte treceau mai multe fire de curent. Fiul era în apă, când, se pare, un fir s-a rupt. El a fost primul care s-a electrocutat. Mama lui ar fi sărit să-l salveze, dar curentul a trecut și prin corpul ei. Martor la scene a fost tatăl de 76 de ani, ultimul care a încercat să-și scoată de acolo familia. A murit, însă, și el.

Citește și

Un apropiat care a văzut că nu îi răspund la telefon a cerut ajutor la 112.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Crimă pe platoul filmului „Rust”: Armurierul se drogase cu o seară înainte

Redacția

Administrația Prezidențială stinge lumina pentru a marca Ora Pământului

Redacția

Dacă Rusia ajunge în Moldova, știe că riscul unei probleme cu România și cu NATO ar fi devastator, afirmă un general american

Redacția
Încarcă...