NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Angajații operatorului Girexim Universal, la cheremul fostului consilier PSD Leonard Ursu (VIDEO)

Angajați ai operatorului de salubritate, Girexim Universal, societate care se ocupă de colectarea deșeurilor de pe domeniul public, mai puțin cele vegetale sau rezultate din toaletări, au fost surprinși astăzi de un reporter Actualitatea Tv în timp ce prestau o serie de activități ce contravin celor pentru care sunt plătiți.

Aceștia goleau saci cu moloz rezultat din demolări sau alte lucrări de curățenie, cel mai probabil preluați de la populație, pe un teren ce aparține societății social-democratului Leonard Ursu, fost manager al CLP Ecoserv SRL, de pe strada Morilor. În mod normal aceste deșeuri, ce sunt preluate contra cost de operator, trebuie transportate în depozite ale operatorului.

Pe imaginile filmate se vede cum doi angajați verifică sacii, care mai apoi sunt goliți controlat. Acțiunea se petrece pe proprietatea firmei lui Leonard Ursu, unde societatea Girexim Universal are închiriat spațiul în care își desfășoară activatea ca și punct de lucru la nivel local.  

Activitatea era atent monitorizată de politicianul local, care de altfel și-a făcut apariția în zona de unde filma reporterul Actualitatea Tv. După cum se poate vedea și auzi pe imaginile video, acesta era extrem de nervos pe faptul că am filmat pe o proprietatea privată, de pe un drum public.

  

Actualitatea Tv a sesizat astăzi reprezentanții Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubritate despre această situație, care l-a rândul lor au contactat conducerea operatorului Girexim Universal. Mâine, aceștia sunt așteptați la Pașcani pentru a discuta pe margina acestui subiect și a obține clarificări.

Menționăm că societatea Girexim Universal care operează pe raza municipiului Pașcani și a zonei aferente are un contract de închiriere cu societatea politicianului local. Mai mult, aceeași societate a livrat către CLP Ecoserv SRL, cele cinci autobuze folosite pentru transportul public local.

Advertisements

Related posts

Proiectarea lucrărilor de la Spitalul de Copii, evaluată la 2,5 milioane de lei

Redacția

Marius Pintilie susține legalitatea proiectului privind finanțarea lucrărilor de reabilitare a subsolurilor de la blocuri! În București, Primăria Sectorului 1 înlocuiește din bani publici, lifturile din blocuri!

Răzvan Grecu

Acțiune de verificare a stadiului completării registrului agricol la Primăria Pașcani

Redacția
Încarcă...