RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Angajații IPJ Iași primiți cu mult entuziasm la Târgu-Frumos

Interes deosebit manifestat de tinerii din orașul Târgu Frumos, față de acțiunea organizată astăzi de reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Iași. În jur de 350 de tineri au stat de vorbă cu polițiștii, au putut vedea aparatura de lucru și au asistat la exerciții demonstrative.    

 

Comunicat de Presă IPJ Iași: “Având în vedere ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE  care va fi sărbătorită la data 25 martie a.c., în perioada premergătoare acesteia, respectiv la data de 21.03.2014, poliţiştii de la Tg. Frumos, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier , Serviciului Criminalistic, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale ,  au desfăşurat c ampania de  prezentare a tehnicii din dotarea I.P.J. Iaşi, la care au participat 350 de persoane, în special elevi. Astfel au fost făcute demonstraţii de către luptătorii SAS, a fost prezentat armamentul din dotarea IPJ Iaşi, autospeciale rutiere echipate cu aparatură radar şi tehnica criminalistică. Totodată, persoanelor interesate le-au fost furnizate informaţii de către poliţiştii de la structura de  resurse umane cu privire la admiterea în unităţile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne”.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Captură-record de lemn tăiat ilegal. Polițiștii din Suceava au confiscat marfă în valoare de jumătate de milion de lei

Redacția

Alertă la Iași! Pedofil bolnav de SIDA care racola minori pe Facebook, prins de DIICOT!

Redacția

O suceveancă a făcut avort acasă apoi şi-a ascuns fătul în maşina de spălat. Deşi a ajuns la spital cu hemoragie a negat sarcina

Redacția
Încarcă...