NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Andrei Rîznic, vicepreședinte PNL Pașcani a demisionat din partid!

Organizația locală a Partidului Național Liberal a pierdut astăzi unul dintre vicepreședinții săi. Este vorba despre Andrei Rîznic, care și-a înaintat astăzi demisa din PNL. Motivul principal al gestului făcut de Rîznic este faptul că PNL la nivel național s-a aliat cu PSD pentru a guverna împreună cu UDMR.

Anunțul demisiei a fost făcut de Andrei Rîznic, prin intermediul paginii sale de Facebook. Contactat telefonic de NewsPascani.com, fostul liberal a declarat că așteaptă ca în perioada următoare să fie înființat un nou partid care să aibă „principii sănătoase, puternice care să fie locul unde să se regăsească liberalii autentici”.

„Am luat această decizie, din cauza a ceea ce se întâmplă la nivel național. Pentru că nu pot fi de acord niciodată, ca un liberal autentic, zic eu, care am luptat peste 20 de ani cu acest PSD, cu această Ciumă Roșie, acum să stau la aceeași masă și să fac o alianță cu ei. Nu pot să fac acest lucru, nu pot nici măcar concepe să fiu părtaș la așa ceva și din această cauză am ales să-mi dau demisia. Sper că va apărea în cel mai scurt timp un nou proiect politic liberal, cu principii sănătoase, puternice, care să fie locul unde să se regăsească liberalii autentici”, a declarat Andrei Rîznic, fost vicepreședinte al PNL Pașcani.

Reamintim că, zilele trecute Ludovic Orban a demisionat din PNL acuzând faptul că partidul pe care nu de mult l-a condus, s-a aliat cu PSD, pentru a guverna în următorii 7 ani.

  
Advertisements

Related posts

Pintilie a fost desemnat candidatul PNL pentru funcția de primar

Răzvan Grecu

Guvernul stabileşte astăzi data alegerilor parlamentare din acest an

Redacția

Nominalizarea noului premier se lasă așteptată

Redacția
Încarcă...