NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Târgul de Crăciun și Regulamentul de acreditare al jurnaliștilor pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local, din 25 noiembrie!

Consilierii locali au fost convocați joia viitoare de primarul Marius Pintilie la ședința de Consiliu Local aferentă lunii noiembrie. Pe ordinea de zi se află opt proiecte de hotărâre, dintre care trei vor stârni cu siguranță polemici între aleșii locali.

Este vorba de spre proiectul de hotărâre privind Regulamentul de acreditare a jurnaliștilor la activitățile desfășurate de către Primăria Municipiului Pașcani și instituțiile din subordine. Această propunere a stârnit reacții în presa locală, municipalitatea fiind acuzată că încearcă să controleze ceea ce publică jurnaliștii.

Un alt proiect important este rectificarea bugetară. Prin acest demers se mută o parte din banii necheltuiți pentru salarizarea angajaților din Primărie, pe dezvoltare, cu scopul de a echilibra execuția bugetară.

Nu în ultimul rând, pe ordinea de zi a ședinței din 25 noiembrie se află și proiectul de hotărâre prin care se supune aprobării organizarea unui Târg de Crăciun. Astfel se va modifica  și completa Programul de activităţi culturale, sportive şi educative organizate la nivelul Municipiului Paşcani, pentru perioada iulie – decembrie 2021.

  

Mai jos publicăm ordinea de zi completă a ședinței din 25 noiembrie 2021.

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind stabilirea agendei  cu problemele identificate în vederea elaborării politicilor publice pentru domeniile: educaţie, sănătate, asistenta socială, mediu şi transportaferente proiectului „Soluții integrate, mecanisme şi proceduri pentru fundamentarea deciziilor, planificarea strategică și simplificarea procedurilor administrative la nivelul Municipiului Pașcani”-Cod SMIS 136308 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea Bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Pașcani și Programul obiectivelor de investiții pentru anul 2021 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea  bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal  de Urgență Pașcani pentru anul 2021– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea Bugetului Integral Venituri Proprii (sursa F) al instituțiilor, pe anul 2021– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Regulamentului de acreditare a reprezentanților mass-media pe lângă autoritățile administrației publice locale și Primaria Pașcani – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea și completarea Anexei nr. 1 la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 164 din 14.12.2020 privind desemnarea consilierilor locali care vor face parte din comisia de evaluare a ofertelor depuse la procedura de licitației publică privind închirierea terenurilor, proprietate publică/privată a Municipiului Pașcani, județul Iași, aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Pașcani – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 12 din 26.01.2021 privind stabilirea structurii pe specialiști a membrilor comisiei sociale în vederea analizării cererilor pentru repartizarea locuințelor construite de Agenția națională pentru Locuințe – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea și completarea Hotărârii nr. 98/30.06.2021 privind aprobarea  Programului de activităţi culturale, sportive şi educative organizate la nivelul Municipiului Paşcani, în perioada iulie – decembrie 2021 – inițiator RĂȚOI CRISTIAN, în calitate de consilier local (Dezbatere)

Foto: Târg de Craciun, Iași

Advertisements

Related posts

Mizerie și mult haos în piețele din Pașcani! Imagini din februarie 2019 ( FOTO)

Marius Parteni

Iașul va fi gazda unui eveniment al Comitetului Regiunilor și al ALDE

Redacția

Cum a crescut prețul la apă în Pașcani din 2014 până acum: Casa de Cultură plătește de aproape trei ori mai scump la ApaVital față de Prest Serv Apa! (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...