NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

ANALIZĂ Război, criză economică, lupte pentru putere: IARNA lungă care se anunță pentru Rusia

Vine toamna și se apropie iarna, iar pentru Rusia, problemele se adună după contraatacul ucrainean la două sute de zile de la invazia Moscovei în țara vecină.

Vladimir Putin alaturi de ministrul sau al Apararii, Serghei SoiguFoto: Olga Maltseva / AFP / Profimedia Images

Contraofensiva ucraineană și problemele Rusiei / Nevoia unei victorii majopre înainte de iarnă

  

Declanșarea contraofensivei ucrainene în estul națiunii deschide scenarii complexe și de data aceasta Moscova se află de partea atacatorului nevoit să dea înapoi și nu a apărătorului feroce, pe măsură ce se apropie treptat toamna și iarna, care în întinderile sarmatice începe adesea să se facă simțită de la sfârșitul lui octombrie, scrie Inside Over.

Advertisements

Astăzi, obiectivul Rusiei este de a stopa contraofensiva ucraineană și de a obține un succes major înainte ca noroiul și gheața să blocheze perspectivele de avansare.

Advertisements

Dar trupele trimise de președintele rus Vladimir Putin în Ucraina continuă să desfășoare operațiuni ofensive lipsite de sens în jurul orașului Donețk și Bakhmut, în loc să se concentreze pe apărarea împotriva contraofensivei ucrainene care continuă să avanseze în Harkov, afirmă Institutul pentru Studiul Războiului în analiza de duminică dimineață.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

LIVE Război în Ucraina, ziua 149: Ucraina și Rusia ar urma să semneze un acord pentru reluarea exporturilor de cereale / Senatorii americani au pregătit o rezoluție privind genocidul comis de armata rusă

Redacția

Talibanii au ocupat și oraşul Taloqan, consolidându-și controlul în nord-estul Afganistanului

Redacția

SUA contra China: Biden organizează la Washington un summit cu liderii din Asia de Sud-Est

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site