RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Analiză Kaspersky: YouTube, TikTok și WhatsApp, cele mai accesate aplicații de către copii, în această vară

Copiii care folosesc dispozitive Android au petrecut cel mai mult timp pe YouTube (32,9%), în această vară, platformă urmată de TikTok (19%) şi WhatsApp (16%), relevă rezultatele unei cercetări realizate de Kaspersky.

Potrivit analizei, constatarea evidenţiază diferenţa dintre noile procente şi tendinţa observată din noiembrie 2020 până în aprilie 2021, când ponderea utilizării TikTok era de 14,9%, în timp ce WhatsApp se situa la 18,1%.

Principalele activităţi de interes pentru copii au fost videoclipurile online pe YouTube şi, în special, detaliile legate de jocurile video (32,3%), cum ar fi prezentările de pe parcursul „Let’s Play”. De asemenea, printre cele mai populare canale „Let’s Players” s-au aflat SSundee şi MrBeast Gaming, ambele în limba engleză.

La capitolul jocuri, Minecraft (25,9%) a fost cel mai popular în timpul verii, în timp ce Brawl Start (4,9%) l-a depăşit pe Roblox (4,6%).

  

O altă preferinţă a copiilor a fost muzica, cu aproape o cincime din toate căutările pe Internet pe YouTube (18,4%). În acest sens, cea mai populară melodie a acestei veri a fost „Astronaut In The Ocean” de la Masked Wolf, iar Ariana Grande şi Lil Nas X au devenit cei mai renumiţi cântăreţi.

„Interesant este faptul că Eurovision Song Contest s-a dovedit a fi popular şi în rândul copiilor şi adolescenţilor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

PSD: Sistemul de facturare electronică devine obligatoriu. Radarul Mărfurilor, o altă măsură intrată în vigoare

Redacția

Un hotel de la Davos refuză să închirieze material sportiv de iarnă turiştilor evrei / Cum se apără proprietarul

Redacția

Seară emoționantă pe stadionul Wembley, unde Anglia a învins Ucraina în preliminariile Euro 2024/ Banner pe care scria „pace”, afișat la începutul meciului/ Alți fani i-au cerut premierului britanic avioane F-16

Redacția
Încarcă...