RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Alfa Romeo Junior Veloce: versiune cu 280 CP

• Alfa Romeo a anunțat că a încheiat dezvoltarea lui Junior Veloce, versiunea de performanță a SUV-ului electric de clasă mică (vârf de gamă). Modelul fusese anunțat deja în luna aprilie, momentul în care producătorul italian a prezentat gama Junior.

• În prezentarea de acum două luni, denumirea Veloce fusese atribuită de oficialii Alfa Romeo unei versiuni cu 240 de cai-putere. Acum, după finalizarea dezvoltării, Junior Veloce va avea un motor electric cu 280 de cai-putere și 345 Nm, valori despre care oficialii mărcii spun că plasează SUV-ul de clasă mică în rând cu versiunile Veloce ale modelelor Giulia, Stelvio și Tonale.

• În rest, detaliile tehnice anunțate în aprilie rămân: diferențial Torsen, suspensii mai rigide, gardă la sol cu 25 de mm mai mică, bare antiruliu diferite, sistem de frânare cu discuri de 380 de mm pe puntea față și o direcție mai precisă.

  

• Totodată, reprezentanții mărcii italiene anunță că în procesul de dezvoltare al lui Junior Veloce a fost implicată aceeași echipă de ingineri care s-a ocupat de proiecte precum Alfa Romeo 4C, 8C, Giulia și Stelvio Quadrifoglio, Giulia GTA și 33 Stradale.

• În scurt timp,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Iohannis: Avem astăzi oportunitatea şi mijloacele de a regândi un sistem de sănătate vulnerabilizat de lipsa de investiţii adecvate timp de câteva decenii

Redacția

LIVE Declarații la Guvern în a doua zi de grevă generală a profesorilor

Redacția

Media: SBU se află în spatele atacului asupra politicianului pro-rus Țariov

Redacția
Încarcă...