RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Alegeri parlamentare 2020. PMP: Cererile de renumărare a voturilor au fost respinse. „Existau șanse ca rezultatul final să fie diferit”

Biroul Electoral Central a respins cererile de renumărare a voturilor de la alegerile parlamentare din 6 decembrie, depuse de Partidul Mișcarea Populară, a anunțat formațiunea.

PMP nu a atins pragul electoral de 5% din voturi, necesar pentru intrarea în Parlament. Conform rezultatelor finale ale alegerilor parlamentare, partidul a obținut 4,82% din voturi la Camera Deputaților și 4,93% din voturi la Senat.

„Ieri a avut loc ședința Biroului Electoral Central în care au fost discutate și solicitările de renumărare făcute de Partidul Mișcarea Populară. Pentru o informare corectă, solicitările noastre au fost respinse”, arată PMP într-o postare pe Facebook.

„Partidele politice s-au opus. Este lesne de înțeles de ce partidele, fie ele de dreapta sau de stânga, au votat împotriva solicitărilor PMP. Avem convingerea că dacă erau aprobate solicitările noastre, existau șanse ca rezultatul final să fie diferit”, potrivit PMP.

  

digi24

Related posts

Liderul de grup de la Paşcani al Partidului Noua Republică este Sorin Olariu

Răzvan Grecu

PMP Iași a anunțat că-l exclude pe Sorin Olariu: „Dacă mai are un pic de onoare, îl rog să demisioneze”! Politicianul ajunge la al treilea partid dacă intră în AUR!

Răzvan Grecu

Invitație la dialog pentru susținerea proiectelor Iașului în proiectul de buget al României pe 2019

Marius Parteni
Încarcă...