NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ALDE va primi un sediu în fosta Primărie. Cererea PMP amânată din lipsa unor documente

Filiala din Pașcani a partidului Alianța Liberalilor și Democraților Europeni va primi un sediu în fosta Primărie. Solicitarea acestora stă la baza unui proiect de hotărâre ce va fi analizat în ședința Consiliului Local de vineri, 28 aprilie. 

 

Vorbim de un spațiu situat la parterul sediului. “Pe ordinea de zi este un proiect prin care se alocă un sediu pentru Alianța Liberalilor și Democraților”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

La secretariatul administrației locale a fost înregistrată o cerere și din partea filialei locale a Partidului Mișcarea Populară. Ea nu a putut fi soluționată din lipsa unor documente. ”Lipsește actul constitutive al celor de la PMP. Fără acest document nu se poate face un proiect de hotărâre pentru a se putea atribui un sediu. S-au purtat discuții cu reprezentanții partidului, iar concluzia a fost aceea că se vor pune la dispoziție toate documentele necesare”, a mai susținut Menegon. 

loading...
Advertisements

Related posts

Viceprimarul Vasile Axinte: “Primarul va negocia cu ARSACIS încheierea de contracte individuale cu cetăţenii care au apometre pe casa scării”

Răzvan Grecu

Un „munte“ de 50.000 tone de deşeuri va fi mutat şi apoi adus înapoi la Hârlău

Redacția

Marius Pintilie, noul președinte al PNL Pașcani! Prima decizie: se strâng semnături împotriva premierului Victor Ponta!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site