NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Alcoolul dă verdictul: S-au înrăit bătrânii noștri!

La Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani ajung de multe ori bărbați în vârstă, vicmele unor agresiuni din cele mai bizare.

 

  

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 20.35, echipajul Smurd a adus un bărbat de 60 de ani, pe Dumitru G., domiciliat în localitatea Roman, cu un traumatism cranio-facial prin agresiune. Victima era în stare de ebrietate, astfel încât medicul de gardă nu a putut afla prea multe informații de la acesta decât că fusese lovit cu o bâtă în cap.

Același lucru s-a întâmplat și astăzi, în jurul orei 12.00, când, tot echipajul Smurd, a transportat la Spitalul Municipal pe Mihai T., un bătrân din Mircești, de data aceasta în vârstă de 76 de ani, care prezenta un traumatism cranio cerebral, plagă contuză la nivelul urechii drepte și hematon epicranian drept, dublat de o contuzie la nivelul antebrațului drept. Luat la întrebări de personalul medical, bătrânul, care consumase alcool, a spus că mai avea o operație la cap, tot în urma unei agresiuni.

După investigațiile de rigoare, ambii pacienți au fost transportați la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pericol de moarte pentru o întreagă familie din Cristești. 4 copii, alături de părinți, au ajuns la spital intoxicați cu monoxid de carbon. Unul dintre minori a fost îngerul lor salvator

Oana Cordoneanu

Profesorii se tem că măsurile de distanțare nu vor funcționa în școli. Ce spune Raed Arafat despre această temere

Redacția

Studiu care demontează o teorie a conspirației: Măștile de protecție nu reduc nivelurile de oxigen

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site