NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Agent amenințat de un criminal ”că în seara asta beau sânge de poliţist“

Omul legii avea toate motivele să se sperie: individul care a proferat ameninţarea a mai fost condamnat pentru omor, 15 ani, şi fusese eliberat condiţionat.

Curtea de Apel Iaşi a bătut în cuie o sentinţă de 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare primită de un bărbat din Hârlău care a fost judecat pentru ameninţare. Pedeapsa a fost atât de mare deoarece Constantin Iacobeţ e recidivist şi a comis fapta în timpul perioadei de supraveghere, el fiind eliberat condiţionat după ce a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor. 

 Judecătorii au arătat că Iacobeţ este un consumator înrăit de băuturi alcoolice şi, înainte de a comite fapta, a fost implicat adesea în mai multe scandaluri. Victima sa lucrează ca poliţist local la Hârlău şi îi este vecin. „Inculpatul, fiind în stare de ebrietate, a proferat amenin­ţări cu moartea, spunând că are familie, că îi va prinde copiii şi va avea grijă de ei, şi că va bea sânge de poliţist. Persoana vătămată s-a temut foarte tare în acel moment pentru viaţa sa şi a copiilor săi, cunoscută fiind şi antecedenţa penală a inculpatului şi a familiei sale“, au precizat judecătorii.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

 

 

Advertisements

Related posts

Bătaie între vecini, la Mirosloveşti. Unul a fost transportat la spital

Ema Roman

Bicicletă furată din scara unui bloc din Pașcani

Redacția

Băiat din Ruginoasa, dat în urmărire naţională, găsit la Iaşi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site