RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Adolescent mort sub mașina făcută praf. Alți trei tineri se luptă pentru viețile lor

Un adolescent a murit sub mașina făcută praf, în Suceava. Alți trei tineri se luptă pentru viețile lor, după ce au ieșit cu bolidul de pe șosea și s-au oprit într-un șanț.

Un tânăr de 19 ani a murit, iar alţi trei au fost grav răniţi, luni seară, într-un accident produs în judeţul Suceava, după ce autoturismul în care se aflau a ajuns într-un şanţ. Tânărul care şi-a pierdut viaţa a fost prins sub maşină, iar manevrele de resuscitare făcute de echipajele medicale nu au dat rezultat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, o maşină a ajuns în şanţ, între localităţile Horodnic şi Gălăneşti, acolo intervenind pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, precum şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

În accident au fost implicate patru persoane, dintre care una a rămas încarcerată în maşină, iar o alta a fost prinsă sub autoturism.

  

”Persoana care a fost prinsă sub maşina este inconştientă şi i se aplică manevre de resuscitare”, a transmis ISU Suceava, precizând ulterior că manvrele nu au avut rezultat, fiind declarat decesul tânărului de 19 ani.

Celelalte victime, în vârstă de 19, 20 şi 23 de ani, au fost transportate la spital, conştiente, dar cu traumatisme grave.

observator

Related posts

I-a furat identitatea cumătrei pentru a lua televizoare

Redacția

Incendiu la o casă din Lunca din cauza unei lumânări uitate în pod

Teona Gherasim

Ierburi suspecte depistate în Pașcani asupra unui bărbat, pasager într-o mașină. Cazul a fost preluat de Brigada de Combatere a Crimei Organizate!

Marius Parteni
Încarcă...